+40 745 832 995 office@turismdelta.ro Turismdelta

Cazare Ponton la Roșu

Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
01 noiembrie - 15 decembrie 2017
Anul: 
2017

Informare ofertă pentru toamna 2017 și primăvara 2018 la pescuit Hotel Plutitor – pentru servicii de cazare pe Canalul Roșu

     Hotelurile  plutitoare/pontonele la  ,,Roșu” vor fi amplasate începând cu 15 octombrie – 15 decembrie 2017 și 15 ianuarie - 30 Martie 2018 în imediata apropiere a lacurilor Puiu – Roșu – Roșuleț. Zona este recunoscută ca fiind cea mai renumită din Delta Dunării, pescuitul aici fiind o adevarată provocare ( canalul Puiu – Roșu pentru pescuit la crap și lacurile Lumina – Roșu - Puiuleț, Potcoava, Erenciuc  pescuit la știuca ). Posibilitățile de relaxare sunt diverse : de la pescuit la știucă, pescuit la crap ,pescuit la șalău, plimbare prin deltă cu barcile.
    Zona cu cele mai frumoase partide de pescuit pe care le-am trăit an de an aici, unde pești nu duc lipsă de hrană, porumbul fiind aruncat la discreție. Capturile de crap ce cântăreau aproape 14 kg și somotei, știuca, șalăul, roșioară, carasul, plătica, bibanul și ei prezenți aproape tot timpul zilei, deoarece apa este destul de adâncă în anumite locuri cu praguri și agățături dar cu rezultate bune.

         Localizare

     Locaţia pentru această ofertă a Hotelului Anda va fi: Canalul Roșu, la aproximativ 11 km de Sulina şi 55 km de Localitatea Murighiol. La cerere, Hotelul Plutitor Anda poate fi amplasat pe alte locaţii şi are la dispoziţie remorcher propriu,ambarcaţiuni rapide, ambarcaţiuni cu vâsle, unelte şi scule de pescuit. 

         Bucătărie

    Hotelul deţine un restaurant modern, cu o capacitate de 18 de locuri, dotat cu aer condiţionat, televizor plasmă. Bucătăria este specific tradiţională Deltei Dunării: meniuri preparate din peşte, iar la cerere se pot găti şi alte specialităţi culinare. Calitatea preparatelor culinare pregătite aici constă în prospeţimea peştelui şi a legumelor folosite. În bucătăria Hotelului Plutitor Anda se pregătesc mâncăruri specifice Deltei Dunării, făcute de un bucătar iscusit, după reţete culinare autohtone. Pentru vizitatorii care nu consumă preparate din peşte se vor pregăti, la cerere, preparate din pui, vită sau porc.

      Oferta prețuri speciale pentru toamnă – primăvară la:

      Pachet 1

Cazare120 lei/persoană/zi (mic dejun inclus)

Transfer dus/întors150 lei/persoană de la Murighiol, 50 lei/persoană de la Sulina

     Pachet 2

Cazare300 lei/persoană/zi, full board (toate mesele incluse), transfer gratuit de la Murighiol.

    Suplimentar

Închiriere bărci – Laguna 480/15 sau 20 CP – 150 lei/barcă/zi, benzină inclusă (un rezervor 10 litri) pentru turiștii cu permis de navigație sau 300 lei/barcă/zi cu barcagiu, benzină inclusă (un rezervor 20 litri).

       *Pachetul este disponibil numai cu rezervare în prealabil pentru minimum două persone şi trei zile de cazare.