Delta Dunării reduceri Iulie

excursie in fiecare weekend in delta in iulie
Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
4 Zile
Perioada: 
01 iulie - 01 august 2017

     Vă oferim un pachet turistic de nerefuzat: 4 zile/3 nopti pentru toata luna IULIE, la numai 850 lei / persoană +tva 9%!!!  grup 18  persoane/hotel plutitor.  Preţul include loc în cameră dublă, pensiune completă ( 70 % preparate din peşte), apă minerala,cafea, barci cu motor + combustibil inclus.
     Vă invităm în fiecare zi la plimbări cu ambarcaţiile noastre pe canalele înguste, în zonele cele mai sălbatice din Rezervaţie si vă punem la dispoziţie tot ce vă trebuie pentru partide de pescuit ori birdwatching. Pentru mai multe imagini foto,video dați clic pe link
     Se pot organiza, la cerere, şi sporturi nautice de agrement.
     Venim astfel în întâmpinarea celor care vor să trăiască experienţa unei croaziere pe un hotel plutitor dar nu se pot constitui într-un grup de mai multe persoane.
     Această ofertă se adresează atât grupurilor de 18 sau 36 de persoane (pe un ponton sau două) cât și persoanelor care vor să se înscrie individual, în limita locurilor disponibile. Locurile vor fi actualizate în timp real direct pe aceaste pagină http://deltă.ro/ro/sejur-de-4-zile-%C3%AEn-delta-dun%C4%83rii-cu-%C3%AEnscrieri-individuale
    Dacă se vor strange mai mulţi doritori, se va mai organiza o plecare în urmatorul weekend sau va vom pune la dispozitie si al doilea hotel plutitor.
    Pe tot parcursul traseului vom ține cont de condițiile meteo, de cotele apelor și de informațiile pe care le avem despre locurile de hrănire ale păsărilor pentru a putea alege traseele potrivite pentru plimbările cu barca cu motor.

Tarife ponton dormitor cat. **** pentru oferta Reducere Luna Iulie 2017 in Delta Dunarii

Nr Persoane / GrupPreț fără discountPreț cu discountMonedaUnitate / Perioada
18361050850LeiPersoana / sejur
16321120960LeiPersoana / sejur
142813501100LeiPersoana / sejur
122415801300LeiPersoana / sejur
102021001530LeiPersoana / sejur

   Specificaţi:
Tarifele sunt exprimate in lei / sejur / persoană
Tarifele nu includ tva 9%
Notă: se pot achita serviciile turistice și cu tichete de vacanța (Edenred, Cheque Vacances, Sodexo)

     Serviciile inscluse și cele contra cost, dar și alte informații importante pentru această ofertă le veți găsi accesând acest link   http://deltă.ro/ro/dot%C4%83ri-%C8%99i-servicii

     Mai jos veti gasi o descriere informativă a traseului propus de noi pentru această ofertă!!

Traseu de 4 zile - Crișan, Canalul Eracle, Lacul Băclănești

        Ziua 1 
 
     Excursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și a traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea. 
    Veți servi masa în timp ce nava se îndreaptă către localitatea Crișan.  Drumul de la Tulcea la Crișan va dura aproximativ 5 ore. Acest timp îl puteți petrece făcând plajă pe terasa navei, admirând peisajul și păsările deltei sau servind o băutură rece, relaxându-vă alături de restul grupului. 
    După acostarea navei se va servi masa de seara și se va înnopta în acest loc. Restul serii îl puteți petrece după bunul plac cu muzică, dans sau relaxându-vă în liniște într-un cadru natural. 
 
 
       Ziua 2 
 
     Dimineața, după servirea micului dejun vă veți petrece prima parte a zilei într-o plimbare cu barca. Veți merge aproximativ 7 ore într-o plimbare pe lacuri. Veți vedea lacul Bogdaproste, Trei Iezere, Babina, Merhei,  Matița, urmând să intrați pe canalul Stipoc pentru a vizita mânăstirea Batag. Apoi, pe cursul canalului Stipoc veți merge spre canalul Eracle. Aici vă veți reambarca pe navă pentru a lua masa. 
    Lacul Bogdaproste, este primul vizitat. Un lac renumit pentru pescuitul la știucă, dar și o țintă a fotografilor de păsări. Lacul Trei Iezere, este foarte aproape de Bogdaproste, un canal făcând legătura între ele. Ambele lacuri, pe timpul verii prezintă o vegetație submersă bogată, dar și nuferi albi din loc în loc. Aici se pot întâlni lebede, cormorani, egrete, etc. 
     Punctul de interes al acestei plimbări este mânăstirea Batag, cunoscută și sub numele de mânăstirea Stipoc sau schitul Sfântul Atanasie, este singura mânăstirea din Delta Dunării și este o mânăstire de călugări. Locul pare o oază de refugiu într-o pustietate. 
     Restul serii îl puteți petrece în împrejurimi, la pescuit sau la bordul navei. Se va înnopta în acest loc. 
 
 
        Ziua 3 
 
 
     Dimineața, după servirea micului dejun puteți opta pentru o plimbare, vizitând localitatea Mila 23. lacul Ligheanca, Văcarul, Furtuna și Băclăneștii Mari, plimbare ce va dura aproximativ 3 ore. 
    Lacul Ligheanca și lacul Văcarul sunt lacuri cu apă mică dar foarte limpede, recunoscute pentru coloniile de pelicani și multitudinea de lebede ce se pot întâlni în această zonă. 
    Lacului Furtuna adăpostește un peisaj mirific din ținutul deltaic. 
    Plimbarea se va sfârși pe lacul Băclăneștii Mari. Aici veți reveni pe navă pentru a lua masa de prânz. Restul zilei îl puteți petrece luând parte la un concurs de pescuit. De asemenea, fiind ultima seara, putem organiza o petrecere de final cu muzică și dans. 
 
 
         Ziua 4 
 
    Dimineața, după servirea micului dejun, nava se va deplasa către lacul Nebunul, staționând aici pentru a pleca într-o plimbare cu barca. Drumul către lacul Nebunul va dura aproximativ 2 ore, timp în care puteți face plajă pe terasa navei. 
    Lacul Nebunul este o zonă strict protejată de A.R.B.D.D. Aceasta este o zonă lacustră, de mică întindere, caracteristică deltei fluviale, ce găzduiește biocenoze specifice, adaptate la amplitudini mari ale undei de viitură. Sunt asigurate în această zonă condiții bune de cuibărit pentru păsări, în lunile de vară. Datorită izolării sale, lacul asigură condiții optime de reproducere și creștere a speciilor de pești specifice lacurilor de întindere redusă și adâncime mică. 
    Plimbarea cu barca va începe din dreptul lacului Nebunul și va dura aproximativ 3 ore. Va include lacul Alb, lacul Meșterul, lacul Tătarul și se va sfârși pe canalul 36, loc unde vă va aștepta nava pentru a vă continua drumul către Tulcea. 
    Vacanța dumneavoastră se va sfârși odată ce veți ajunge în portul Tulcea. 
 
      Traseul este orientativ și se poate modifica la cererea dumneavoastră. De asemenea, putem organiza partide de pescuit pentru cei ce doresc acest lucru.

pachet turistic de 4 zile pe hotel in delta