Ofertă la pescuit !

×

Mesaj de eroare

Notice: Undefined variable: show_form în registration_field_formatter_view() (linia 405 din /home/sites/xn--delt-3sa.ro/public_html/sites/default/modules/registration/includes/registration.field.inc).
pescuit la stiuca,crap, etc, in delta dunarii
Tip oferta: 
Sezon: 
Nr Zile: 
5 Zile
Perioada: 
11 - 15 octombrie și 18 - 22 octombrie 2017

    Pescuitul este una din cele mai relaxante activități cunoscute iar Delta Dunării abundă în locuri în care se poate desfășura această activitate. Un sejur de pescuit petrecut alături de noi va oferă ocazia să îmbinați plăcerea pescuitului cu frumusețea naturii sălbatice și confortul unei croaziere de 4 stele.
      Pentru acest sejur vă oferim un program de 5 zile de pescuit la prețul de 1000 lei/persoană (Reducere de 400 lei de la prețul inițial de 1400 lei). Această oferta este deschisă înscrierilor, pentru a constitui un grup de 18 persoane, pentru datele de 11 – 15 octombrie 2017 și 18 – 22 octombrie 2017, cu precizarea că rezervarea trebuie confirmată până la data de 15 septembrie 2017.
       În această ofertă sunt incluse cazarea (all inclusive), partidele de pescuit și transportul cu bărcile cu motor.

Traseu de 5 zile la pescuit

      Acest traseu, simplificat pentru amatorii de pescuit, se desfașoară pe o perioadă de 5 zile cu staționare în apropierea localitații Crisan.
      E
xcursia dumneavoastră va începe din momentul în care veți urca la bordul navei noastre. Aici veți fi întâmpinați de personalul nostru care vă va informa asupra programului și traseului pe care îl veți urma. Apoi veți fi conduși către camerele de cazare. După ce veți fi informați asupra regulilor de la bordul navei, cu acordul dumneavoastră, nava va părăsi portul Tulcea îndreptându-se către localitatea Crișan, loc unde nava va acosta.
    În urmatoarele zile veți avea ocazia să pescuiți în diferite locații din care amintim lacul Puiuleț și lacul Lumina, lacuri aflate în apropierea localității Caraorman și Lacurile Babina și Merhei, lacuri recunoscute pentru exemplarele de știucă.
      În funcție de vreme și de condițiile de pescuit veți fi conduși în cele mai bune locuri de pescuit aflate la ora actuală.
      Pentru cei ce nu doresc să meargă la pescuit putem organiza diverse activități, printre care ăi plimbari cu barca in zonele din apropierea zonei Crișan, sau își pot petrece timpul la bordul navei relaxandu-se făcând plajă sau savurând o bautură rece pe terasa umbrită.
      Ca propunere informativa a programului, il vedem desfasurat in felul urmator:

       Ziua 1

Plecare din Tulcea spre locurile de pescuit + pescuit pe Lacul Puiulet

       Ziua 2

Pescuit pe Lacul Lumina si Puiuleț

      Ziua 3

Deplasare catre Lacurile Babina, Merhei și Matița +pescuit

      Ziua 4

Pescuit pe Babina,Merhei și Matița

      Ziua 5

Întoarcere către Tulcea pe Canalul șontea

pescuit la stiuca pe lumina,puiu